Design Interior Case de Locuit

Lucrarile de design interior se executa in stricta concordanta cu solicitarile, gusturile si necesitatile fiecaruie cetatean in parte.
Primul pas – contacteaza-ne sau trimite pe mail schitele imobilului pe care doresti sa-l amenajezi pentru a primi o oferta de pret si in cel mai scurt timp specialistii nostri te vor contacta pentru o discutie mai detaliata si eventual pentru stabilirea unei intalniri.
Ofertele de pret pentru proiectul 3D sunt personalizate si se stabilesc in functie de suprafata si de stilul de amenajare ales. La prima intalnire vom discuta detaliat aspectele referitoare la destinatia fiecarei incaperi, vom identifica stilul de amenajre iar dupa incheierea unui contract vom vizita locatia ce urmeaza a fi amenajata pentru verificarea dimensiunilor schitelor initiale si intocmirea unui nou releveu daca sunt necesare modificari de compartimentare. Procesul de creatie si concepere a unui proiect de design presupune foarte multe ore de munca minutioasa, studierea multor cataloage de produse din care noi vom selecta produsele potrivite stilului de amenajare ales si nu in ultimul rand potrivite bugetului alocat de client, produse pe care incadrandu-le in proiectul de design le vom furniza ulterior clientului astfel incat rezultatul amenajarii interioare va fi exact ca in proiectul 3D . Oferim clientilor nostri suportul necesar punerii in practica a proiectului de design astfel incat pot opta pentru unul din cele trei pachete de servicii create potrivit nevoilor sale
SERVICIUL DE DESIGN INTERIOR – STANDARD – ( preturi intre 5-15 euro/mp) Planificarea si optimizarea spatiului, proiectare 3D, proiectare mobilier, imagini fotorealistice, mapa de proiect (schite 2D cu instalatii electrice si sanitare, schite 3D cu mobilierul creat- dimensiuni, schite tavane create, recompartimentare, etc. Oferta de pret pentru materialele pe care le-am folosit in proiect, materiale pe care le furnizam direct ).
SERVICIUL DE DESIGN INTERIOR – PREMIUM (LA CHEIE) – preturi intre 16-20 euro/mp
Planificarea si optimizarea spatiului, proiectare 3D, proiectare mobilier, imagini fotorealistice, mapa de proiect (schite 2D cu instalatii electrice si sanitare, schite 3D cu mobilierul creat- dimensiuni, schite tavane create, recompartimentare, etc. Ofeta de pret cu materialele pe care le-am folosit in proiect, materiale pe care le furnizam direct ). Management de proiect care presupune :
-Prezentarea unor contractori de lucrari de constructii si amenajari interioare daca nu exista deja o firma de amenajari angajata, asistarea si coordonarea lucrarilor de pe santier (planificarea etapelor de lucru, verificarea si urmarirea lucrarilor astfel incat sa se respecte proiectul de design).
-Prezentarea unor contractori producatori de mobilier pe comanda ( urmarirea si verificarea productiei mobilierului astfel incat sa se respecte conceptul creat si fisele tehnice ale mobilierului din proiectul de design).
Control de autor gratuit

Proiect de design Dormitor in Mansarda
Design Proiect Bucatarie Clasica Lemn
Design Proiect Dormitor Clasic
Design Proiect apartament de tip Studiou

Nationalitate Clienti

  • Republica Moldova70%
  • Romania20%
  • Federatia Rusa5%
  • Ukraina5%

Tipuri de Servicii Solicitate

  • Design Interior65%
  • Design Exterior20%
  • Machete Arhitecturale10%
  • Design Shop si Restaurant10%
%d blogeri au apreciat: